Werkwijze

Iedere aankoop van een kachel, haard of schouw begint met informatie. Informatie die u op deze website leest, informatie van fabrikanten en collega’s en informatie tijdens een oriënterend gesprek met ons. In deze fase krijgt u een beeld van wat er mogelijk is met een haard, wat er niet kan en wat het prijsniveau zal zijn. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunnen we met 3D animaties ook inzichtelijk maken hoe uw project er uit gaat zien. Bent u overtuigd, dan gaan we voor u aan de slag.

 

Als uw haardenproject start

Als u uw keuze heeft gemaakt, bestellen wij de haard en de bouwmaterialen voor de eventuele inbouw van de haard, eventueel ook voor uw TV of kast. Als de levertijden bekend zijn maken we de afspraak om de haard te installeren. U kunt erop rekenen dat onze medewerkers altijd vakbekwaam zijn. Ze zullen netjes werken en uw woning of bedrijf respecteren zodat vloeren en wanden er bij vertrek net zo uitzien als dat we ze aantroffen. Om eerlijk te zijn, eigenlijk wordt het altijd beter dan we aantroffen. We proberen zo schoon en netjes mogelijk te werken echter elk bouwproject geeft wat stof en overlast. Wij zorgen er voor dat het niet meer is dan noodzakelijk.

 

Garantie

Wanneer de haard en ombouw gemonteerd zijn en u geniet van uw investering, dan gaat onze nazorg in werking. U kunt rekenen op een goede garantie van de fabriek op de haard en materialen, wij garanderen de montage. Om voor langere tijd zeker te zijn van een perfect werkende haard of gaskachel, bieden wij u als service onderhoudscontracten en schoorsteenvegen aan. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en kunt u gerust genieten van een heerlijk vuurtje.

openhaard oostenrijk