haardplateaus

Haardplateaus kunnen rondom alle types haarden gebouwd worden. Plateaus voor open haarden worden vaak op maat gemaakt, echter er zijn ook prefab haardplateaus verkrijgbaar zoals die van Gijsen. In de meeste gevallen werken wij samen met een interieur ontwerper of architect om het perfecte plateau voor uw haard te creƫren.

30 jaar geleden hadden bijna alle haardplateaus een houten rand in combinatie met tegels. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden zodat de plateaus perfect aansluiten bij uw interieur. Denkt u eens aan het decoratief stapelen van het haardhout. De houtblokken worden een sfeerbepalend onderdeel in uw interieur.

 

Haardplateaus van graniet tot composiet

Wat de styling van uw huis ook is, wij kunnen er een prachtig haardplateau bij maken. Of u nu iets industrieels wilt van beton of MDF met spuitwerk, graniet, composiet, betonlook of kunststof, we kunnen het op maat maken voor uw woning en uw haard. Een vast plateau op een muurtje of een zwevend plateau met een LED sfeerverlichting er onder. Het is zelfs mogelijk het haardplateau te combineren met kasten of inbouw televisies. We maken graag een afspraak met u en de architect om uw droomhaard te realiseren.