open gashaarden

Open gashaarden geven u het pure gevoel dat u ook krijgt van een open vuur. De spelende vlammen geven een warmte die directer lijkt dan bij een gesloten gashaard. Open gashaarden hebben geweldige mogelijkheden als inbouwhaard. Het is mogelijk de haarden op een meter hoog in te bouwen zodat de haard een bepalend element in het interieur wordt. Op deze wijze kunt u vanaf meerder plaatsen in de kamer toch de haard zien zonder er direct voor te zitten. Open gashaarden kunnen zowel als hoek, panorama of als tunnelhaard worden geplaatst.

 

De Salamander en Helex open gashaarden

Wij leveren de gashaarden van De Salamander en Helex. Beide fabrikanten zijn Nederlandse bedrijven, gespecialiseerd in het produceren van hout- en gasgestookte haarden. De Salamander fabriek bestaat al 25 jaar en staat bekend om haar ambachtelijk geproduceerde haarden. Helex bestaat al meer dan 50 jaar en staat bekend om de innoverende modellen en trendsettende styling. Beide merken gashaarden combineren wij met de rookgasventilatoren van Inatherm en Helex.

 

 

Rookgasventilatoren

Zowel bij gasgestookte als houtgestookte open haarden dienen de verbrandingsgassen veilig naar buiten worden afgevoerd. Een slechte trek in het schoorsteenkanaal heeft namelijk als resultaat dat roet, rook of het levensgevaarlijke koolmonoxide de woonkamer binnenkomt, met alle nare gevolgen van dien. De rookgasventilator en het daarbij behorende beveiligingssysteem is speciaal ontwikkeld om een goede afzuiging te garanderen en uw comfort en veiligheid te waarborgen. Er hoeft geen lang rookkanaal of hoge schoorsteen gebouwd te worden. Voor elke haard is er dus een oplossing beschikbaar.

Roet in de woonkamer? Haard moeilijk aan te steken? Open gashaard met beveiliging? Op www.rookgasventilator.nl vindt u meer informatie.