H²O houtgestookte CV haarden, aangesloten op de CV

H²O houtgestookte CV haarden kunnen een mooie aanvulling zijn op uw CV. Wanneer de H²O CV haard brand, zal de warmte van de haard uw centrale verwarming ondersteunen. Sterker, de CV haard kan ook het warme water voor uw douche verzorgen wanneer u het systeem aanvult met een boiler. Op deze manier haalt u een enorm rendement uit uw haard. U zult besparen op uw energiekosten doordat de haard ook de rest van het huis verwarmt.

 

CV haarden hebben een hoog rendement

CV haarden maken optimaal gebruik van de warmte die vrijkomt in een haard. Niet alleen het hout verwarmt, ook de rookgassen worden op een slimme manier gebruikt om meer rendement te behalen. Zo benut u het hout optimaal om uw huis te verwarmen. Goed voor uw portemennee en het milieu.

 

Wilt u vooral warm water of een warme kamer?

CV haarden werken via een warmtewisselaar of via een relatief nieuwe techniek die gebruik maakt van een watermantel. Waar de CV haarden met een warmtewisselaar vooral de kamer verwarmen en de CV slechts ondersteunt wordt, verwarmen de CV haarden met een warmtemantel vooral het water. Fabrikanten als Dik Geurts, Spatherm en Nordic Fire lopen voorop in de ontwikkelingen rondom de CV haarden. Bekijk de video hieronder als u meer wilt weten over CV haarden of kom bij ons in de showroom voor een persoonlijke uitleg van de systemen waaruit u kunt kiezen.