Van Scheppingen Open haarden

Van Scheppingen BV is een modern open haarden bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. In 1988 zijn we gestart met ons familiebedrijf onder de naam Gerard van Scheppingen Open haarden. Vanaf dit jaar gaan we, met het oog op de komende generatie, verder als Van Scheppingen Haarden BV. Vanuit Mijdrecht werken we landelijk, maar vooral in de regio tussen Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Haarlem en Den Haag.
Dealer van bekende merken open haarden, kachels en schouwen

Wij zijn dealer van prachtige merken die net als wij kwaliteit, vakmanschap en service hoog in hun vaandel hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring vertegenwoordigen we een flink aantal merken, zoals DRU, Gijssen, Barbas, Nordic Fire en Helex. Wij installeren de open haarden, kachels en schouwen van deze merken dan ook met een gerust hart. Mocht er ooit iets niet voldoen aan de kwaliteitseisen, dan kunt u rekenen op uitgebreide garantieregelingen. Voor het jaarlijkse onderhoud van uw gashaard kunt u een onderhoudscontract met ons afsluiten. Zo weet u zeker dat u veilig verwarmt.

Van Scheppingen Haarden DRU Inspiration Shop

DRU heeft Van Scheppingen Haarden geselecteerd waar u nog meer ideeën op kunt doen. Onze Inspiration Shop is dé inspiratie- belevingswinkels op het gebied van gashaarden en houtkachels. Een bezoek aan onze showroom mag dan ook niet ontbreken aan uw speurtocht naar een nieuwe haard of kachel.

Uw haard in 3D getekend

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de open haard of schouw in uw woning, maken wij realistische 3D tekening van uw oude en nieuwe situatie. Ook kunnen wij u helpen met een interieur advies op maat. Enorm handig als u niet alleen een haard wilt, maar deze bijvoorbeeld ook wilt combineren met een haardplateau en muren. Wilt u de haarden in levende lijve aanschouwen, kom dan naar onze showroom.

Van Scheppingen Haarden DRU Inspiration Centre is een modern open haarden bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Vanuit Mijdrecht werken we landelijk, maar vooral in de regio tussen Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Haarlem en Den Haag.