elektrische haarden

De moderne generaties elektrische haarden geven met behulp van het slimme Opti-myst vuur een levensechte vlambeleving. De 3-dimensionale Opti-Myst techniek maakt gebruik van verneveld water en verlichting. Samen met het decoratiehout ziet de vlam er bedrieglijk echt uit. Andere methodes werken met lampen, decorglas of de Pepper’s Ghost techniek. Wilt u gemak, zonder de installatie van afvoerkanalen en de haard snel realiseren, kies dan voor elektrische haarden van Faber.

 

Sfeerhaard met of zonder verwarming

Elektrische haarden worden meestal gebruikt voor de sfeer en als secundaire verwarming naast de CV. U kunt in veel gevallen kiezen of u de haard puur voor sfeer gebruikt door eenvoudigweg de verwarmingsunit uit te schakelen. De goedkopere modellen elektrische haarden kunt u bedienen met een handbediening, de luxe varianten met een hand- of afstandsbediening.

Elektrische haarden met doorkijk

Er is zoveel keuze in elektrische haarden, de mogelijkheden zijn bijna net zo breed als bij traditionele haarden. Wij kunnen doorkijk elektrische haarden leveren, maar ook inbouw haarden of panoramische haarden. Vraag u bij onze adviseurs om alle mogelijkheden en vergelijk de elektrische haarden eens met een gashaard of houthaard.