schouwen voor uw openhaard

Met een schouw voor uw openhaard krijgt uw haard extra allure. Een goed gekozen schouw brengt uw open haard nog prominenter in beeld als het centrale punt in uw kamer. Wij leveren niet alleen moderne plateauschouwen, maar ook de klassieke kasteelschouwen of kaderschouwen met of zonder hotte (bovenbouw op de schouw).

Door de veelzijdigheid aan de uit voorraad leverbare schouwen en de mogelijkheid om ook maatwerkschouwen te leveren is er altijd een schouw die bij uw huis en haard past. Wilt u weten welke schouw het beste bij uw woning en smaak past? We helpen u graag op weg met een goed advies. Dat kan bij ons in de showroom of bij u thuis.

 

Stijlschouwen van Gijsen

Gijsen is al meer dan 45 jaar designer en producent van natuurstenen stijlschouwen. We schrijven bewust natuurstenen stijlschouw omdat Gijsen geen composieten gebruikt om mens en milieu te sparen.

Om in te spelen op de enorme diversiteit in kachels en openhaarden is het bij Gijsen Stijlschouwen mogelijk om iedere schouw aan te passen aan uw persoonlijke maatvoering. Dit is de enige manier om te zorgen dat de schouw perfect om uw haard of kachel past. Of het nu een moderne (plateau) schouw betreft of een kasteelschouw, Gijsen maakt het op maat voor u. Het is zelfs mogelijk om een schouw die u ontworpen heeft te maken of een schouw waar u een foto van heeft gemaakt na te bouwen.

 

Franse Artisanat schouwen

Franse Artisanat bouwt stijlschouwen zoals u ze ziet in huizen in Zuid-Frankrijk. Groot, klassiek, van massief kalkzandsteen. Met deze prachtige stijlschouwen heeft France Artisanat haar naam verworven. Naast de klassieke, verouderde kasteelschouwen maken ze ook kaderschouwen en plateauschouwen van diverse hardsteensoorten zoals marmer en graniet. Franse Artisanat biedt een groot aantal soorten en kleuren hardsteen zodat er altijd in schouw bij uw woning past. Maak een afspraak en wij leiden u graag rond in de wereld van France Artisanat.