Service bij van Scheppingen

Een openhaard, gashaard of een houtkachel kopen is één, maar ze goed onderhouden is een ander verhaal. Met name het onderhoud van een gashaard of het vegen van de schoorsteen zijn zaken waarvan het verstandig is als u daarover afspraken met ons maakt.

 

Gashaard onderhoud

Als u zeker wilt zijn van een goede en veilige werking van uw gashaard zonder dat u er naar hoeft om te kijken, kies dan voor een gashaard onderhoudscontract. Wij inspecteren en onderhouden de gashaard voor u op een moment dat het u het beste uitkomt. Bekijk ons gashaard onderhoudscontract.

 

Schoorsteenvegen uitbesteden

Helaas veroorzaken schoorsteenbranden nog jaarlijks schade aan woningen. De oorzaak daarvan is dat 40% van de schoorstenen onvoldoende of onregelmatig geveegd worden. Veel mensen staan er niet bij stil dat schoorstenen onderhoud nodig hebben. Voor hout- of kolengestookte kachels geldt dat ze minstens één keer per jaar geveegd moeten worden.

Wij werken samen met Persoon Schoorsteentechniek. Persoon is specialist in schoorsteen reiniging en onderhoud. Bezoek voor meer informatie hun website www.persoonschoorsteentechniek.nl.

Vragen over service

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent