gaskachels

Gaskachels of gashaarden zijn de beste keuze wanneer u sfeer, comfort én gemak wilt. U ontsteekt het vuur met een druk op de knop, soms zelfs met afstandsbediening. Door de komst van het gesloten verbrandingssysteem is de noodzaak van een schoorsteen verdwenen. Een ventilatiesysteem zoals het DRU PowerVent® systeem maakt het mogelijk om bijna in iedere ruimte een gaskachel te plaatsen. Of het nu een appartement, tussenwoning of restaurant betreft, met DRU PowerVent® kan de gashaard geplaatst worden (zie video onderaan deze pagina).

 

Inbouwgaskachels

Traditionele gaskachels werden net als houtkachels op een kachelplateau voor de schoorsteen geplaatst. Sinds de schoorstenen niet meer perse nodig zijn is er een ontwikkeling gaande waarbij we vaker van gashaard spreken dan van gaskachel. De gashaard wordt nu ook in de wanden gebouwd. Deze haarden, zoals de Helex i-Frame inbouwgashaarden, zitten prachtig in de muren verwerkt. Zelfs de omlijstingen van de haard zijn niet meer zichtbaar. Ook hoekhaarden en panoramische haarden kunnen perfect in de muur verwerkt worden.

Sommige woningen hebben zoveel ruimte én mogelijkheden in de inrichting, dat er zelfs tunnel gashaarden geplaatst kunnen worden. Kijkt u maar eens naar de voorbeelden op deze pagina. Heeft u nog vragen? We helpen u graag met een goed advies.