Van Scheppingen Open haarden

Van Scheppingen BV is een modern open haarden bedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. In 1988 zijn we gestart met ons familiebedrijf onder de naam Gerard van Scheppingen Open haarden. Vanaf dit jaar gaan we, met het oog op de komende generatie, verder als van Scheppingen BV. Vanuit Mijdrecht werken we landelijk, maar vooral in de regio tussen Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Haarlem en Den Haag.

Dealer van bekende merken open haarden, kachels en schouwen

Wij zijn dealer van prachtige merken die net als wij kwaliteit, vakmanschap en service hoog in hun vaandel hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring vertegenwoordigen we een flink aantal merken, zoals Gijssen, Barbas, Dru, Nordic Fire en Helex. Wij installeren de open haarden, kachels en schouwen van deze merken dan ook met een gerust hart. Mocht er ooit iets niet voldoen aan de kwaliteitseisen, dan kunt u rekenen op uitgebreide garantieregelingen. Voor het jaarlijkse onderhoud van uw gashaard kunt u een onderhoudscontract met ons afsluiten. Zo weet u zeker dat u veilig verwarmt.

Uw haard in 3D getekend

Om u een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van de open haard of schouw in uw woning, werken wij samen met Vorm2 interieurarchitecten. Vorm2 helpt u en ons om een realistische 3D tekening te maken van uw oude en nieuwe situatie. Ook kan Vorm2 u helpen met een interieur advies op maat. Enorm handig als u niet alleen een haard wilt, maar deze bijvoorbeeld ook wilt combineren met een haardplateau en muren. Wilt u de haarden in levende lijve aanschouwen, kom dan naar onze showroom.