onderhoud gashaard

Verzekeringsmaatschappijen en de overheid stellen steeds zwaardere eisen aan het functioneren en de veiligheid van gashaarden. Een goede inspectie is in combinatie met een onderhoudsbeurt dan in sommige gevallen ook echt van levensbelang.

Voor slechts 81 euro per gashaard kunnen wij het jaarlijkse onderhoud aan uw gashaard voor u uit handen nemen. Zowel een open- als gesloten verbranding en met een directe warmte afgifte, dus geen centrale verwarmingstoestellen. Voor deze toestellen zullen wij dan het jaarlijks onderhoud uitvoeren, de rookgaskanalen controleren en eventuele storingen verhelpen. Eventuele extra onderdelen ter vervanging of reparatie brengen we wel in rekening. Heeft u interesse in een gashaardonderhoudscontract en mogen wij het onderhoud voor u uitvoeren, vult u dan hier uw gegevens in zodat wij u kunnen helpen.

Waarom onderhoud aan uw gashaard?

Bij de moderne gashaard is onderhoud een belangrijk onderdeel voor de levensduur van het toestel. Het is belangrijk dat uw toestel veilig en efficiƫnt blijft functioneren. Bovendien maken wij ook de ruit van uw haard weer schoon.

Met een onderhoudscontract wordt tevens de kans op een storing aanzienlijk verkleind en mocht er toch een storing aan uw toestel zijn dan wordt deze in overleg met ons team zo snel mogelijk opgelost.

Wat zijn de voordelen van een gashaard onderhoudscontract bij van Scheppingen Haarden?

  • Jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw gashaard
  • Tussentijdse storingen worden zo snel mogelijk opgelost
  • Geen maximale leeftijdsgrens aan uw gashaard
  • Jaarlijks opzegbaar door te mailen naar service@openhaarden-schouwen.nl
  • De prijs van het onderhoudscontract is inclusief voorrijkosten en 21% BTW