Nieuws

Workshop hout stoken

Workshop hout stoken

Wil je een volleerd houtstoker worden? Volg de workshop hout stoken en je leert precies hoe je een haard veilig aansteekt, hoe je een goed werkend vuur opbouwt, welke houtsoorten geschikt zijn en hoe je een houthaard optimaal stookt.

Schrijf je hier in voor de workshop

Je bent van harte welkom op donderdag 14 november
aanvang 19:30 uur

Kom langs en bekijk onze nieuwste houthaarden.

Zwitserse stookmethode

2e paasdag geopend!

Van Scheppingen Haarden is op 2e Paasdag (maandag 22 april) OPEN van 12:00 – 16:00 uur. Kom dus gerust met het hele gezin inspiratie opdoen in onze showroom! Leer alles over de nieuwste trends op het gebied van openhaarden. In onze nieuwe showroom worden veel nieuwe 2019 modellen getoond....
meer

Nieuw: De Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU

Een van de nieuwste ontwikkelingen is de Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU.  De Lugo Module is verkrijgbaar als een vrijstaande haard met een prachtig zicht op het vuur vanaf 3 zijdes.

Het uiterlijk van de Lugo Module 70/3 Eco Wave kan perfect worden afgestemd op het interieur van de consument. Door de drie schitterende afwerkingen is er voor ieder wat wils.

Van Scheppingen Haarden gaat verhuizen

Op 29 april, is de eerste paal geslagen voor een nieuw pand dat aan de Mijdrechtse Industrieweg gaat verrijzen. Gerard van Scheppingen en zijn zoon Dion bouwen verder aan een bedrijf dat al dertig jaar haar sporen verdient. De begane grond van het nieuwe Van Scheppingen Haarden gaat 800 vierkante meter bedragen,...
meer

DRU Maestro Eco Wave haarden

In de DRU Maestro Eco Wave gashaarden hebben de vlammen meer volume, reiken hoger dan bij andere gashaarden en grijpt het vuur om de blokken heen. Hierbij zorgen de realistisch uitziende houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurervaring. Het ontspiegelde glas en de hoge ruiten en zorgen voor een mooi zicht op het haardvuur.