Dik Geurts

Dik Geurts staat al sinds de oprichting in 1981 garant voor een exclusief design en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de haardenwereld. Niet alledaagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en aan vakmanschap. Daarnaast blinken de houtkachels uit in bedieningsgemak.

In 2007 is Dik Geurts geheel geïntegreerd in het gerenommeerde bedrijf DRU Verwarming B.V., een solide bedrijf dat al eeuwenlang garant staat voor top kwaliteit. DRU is de toonaangevende producent van gassfeerhaarden in Europa, met eigen vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittanië.

De laatste jaren heeft Dik Geurts veel geïnvesteerd in het verbeteren van het verbrandingsproces waardoor de haarden een uiterst schone verbranding hebben en een zeer hoog rendement. Dat is goed voor ons milieu en bespaart op uw stookkosten. Er is keuze uit vele modellen zowel vrijstaand als inbouw. Daarnaast is Dik Geurts uniek in het bieden van maatwerk oplossingen. Ook zijn er zogenaamde CV haarden die geïntegreerd kunnen worden in uw CV systeem of gecombineerd met een zonneboiler. Stuk voor stuk bijzondere producten van een bijzonder bedrijf.