Van Scheppingen Haarden B.V. https://www.openhaarden-schouwen.nl Openhaarden - Kachels - Schouwen Wed, 18 Oct 2017 22:03:24 +0000 nl hourly 1 2e paasdag geopend! https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/2e-paasdag-geopend/ Mon, 26 Mar 2018 14:05:35 +0000 https://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1607 Van Scheppingen Haarden is op 2e Paasdag (maandag 22 april) OPEN van 12:00 – 16:00 uur. Kom dus gerust met het hele gezin inspiratie opdoen in onze showroom! Leer alles over de nieuwste trends op het gebied van openhaarden. In onze nieuwe showroom worden veel nieuwe 2019 modellen getoond.

The post 2e paasdag geopend! appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Van Scheppingen Haarden is op 2e Paasdag (maandag 22 april) OPEN van 12:00 – 16:00 uur. Kom dus gerust met het hele gezin inspiratie opdoen in onze showroom!

Leer alles over de nieuwste trends op het gebied van openhaarden. In onze nieuwe showroom worden veel nieuwe 2019 modellen getoond.

The post 2e paasdag geopend! appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Nieuw: De Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/nieuw-lugo-module-703-eco-wave-dru/ Mon, 01 May 2017 09:59:53 +0000 https://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1616 Een van de nieuwste ontwikkelingen is de Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU. De Lugo Module is verkrijgbaar als een vrijstaande haard met een prachtig zicht op het vuur vanaf 3 zijdes. Het uiterlijk van de Lugo Module 70/3 Eco Wave kan perfect worden afgestemd op het interieur van de consument. Door de drie schitterende afwerkingen is er voor ieder wat wils...

The post Nieuw: De Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Een van de nieuwste ontwikkelingen is de Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU.  De Lugo Module is verkrijgbaar als een vrijstaande haard met een prachtig zicht op het vuur vanaf 3 zijdes.

Het uiterlijk van de Lugo Module 70/3 Eco Wave kan perfect worden afgestemd op het interieur van de consument. Door de drie schitterende afwerkingen is er voor ieder wat wils.

Het vuurzicht, de realistische houtblokken, het hoge rendement, de veelzijdigheid en de gemakkelijke installatie zorgen er samen voor dat de Lugo Module 70/3 Eco Wave een succes gaat worden!

Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU

Perfecte afwerking van de Lugo Module

De drie afwerkingen die beschikbaar zijn bij de Lugo Module 70/3 Eco Wave zijn:

  • Bluestone
  • Greystone
  • Woodstone

Deze afwerkingen zijn speciaal ontworpen om extreem hoge temperaturen te kunnen weerstaan. Ook is de afwerking krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken en tot slot 100% natuurlijk en recyclebaar. De haard is dus ontzettend duurzaam.

The post Nieuw: De Lugo Module 70/3 Eco Wave van DRU appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Van Scheppingen Haarden gaat verhuizen https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/van-scheppingen-haarden-gaat-verhuizen/ Tue, 24 May 2016 11:25:17 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1518 Op 29 april, is de eerste paal geslagen voor een nieuw pand dat aan de Mijdrechtse Industrieweg gaat verrijzen. Gerard van Scheppingen en zijn zoon Dion bouwen verder aan een bedrijf dat al dertig jaar haar sporen verdient. De begane grond van het nieuwe Van Scheppingen Haarden gaat 800 vierkante meter bedragen, waarvan 500 vierkante meter wordt benut als showroom. De tweede verdieping zal worden ingericht als kantoor- en ontvangstruimte. Het streven is nog voor de kerst onder dak te zijn. Regeren is vooruit zien. “We zitten dringend om ruimte verlegen en hebben het gevoel dat we onze klanten veel Continue Reading

The post Van Scheppingen Haarden gaat verhuizen appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Op 29 april, is de eerste paal geslagen voor een nieuw pand dat aan de Mijdrechtse Industrieweg gaat verrijzen. Gerard van Scheppingen en zijn zoon Dion bouwen verder aan een bedrijf dat al dertig jaar haar sporen verdient.

De begane grond van het nieuwe Van Scheppingen Haarden gaat 800 vierkante meter bedragen, waarvan 500 vierkante meter wordt benut als showroom. De tweede verdieping zal worden ingericht als kantoor- en ontvangstruimte. Het streven is nog voor de kerst onder dak te zijn.

van Scheppingen Haarden

Regeren is vooruit zien. “We zitten dringend om ruimte verlegen en hebben het gevoel dat we onze klanten veel meer kunnen laten zien dan nu het geval is”, vertelt Gerard, die het bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het nu is. Zijn zoon Dion draait inmiddels ruim tien jaar mee. Dion is eigenlijk timmerman, maar wilde een keertje meekijken over de schouder van z’n vader, die meer van stenen houdt dan van hout… Het is grappig, maar in tegenstelling tot wat zijn ouders ooit dachten, is Dion gewoon bij het bedrijf gebleven. Als extraatje brengt hij zijn vaardigheden als timmerman mee. Dat houdt onder meer in dat maatwerk kan worden geleverd. Dat maakt een open haard of houtkachel van Van Scheppingen extra bijzonder.

Oplossing op maat
Gerard: “Iedereen die op zoek is naar een open haard weet wel zo’n beetje wat hij of zij wil. Na een gesprek in de showroom wordt vaak een afspraak gemaakt om te bekijken of de geuite wensen ook echt uitvoerbaar zijn.”
“Belangrijk” vindt ook Dion. “Niet elk huis is geschikt voor elke haard of schouw. Onze realistische kijk op mogelijkheden leidt meestal tot een oplossing die bij de woning en de wensen past.”
In heel Nederland vind je open haarden van Van Scheppingen. “Natuurlijk is onze thuisbasis de regio. Dat klanten ons ook buiten deze regio weten te vinden, is voor ons een bevestiging dat onze montage in eigen beheer aanslaat. Het stelt ons in staat de gemaakte afspraken nauwgezet na te komen.”

Het is goed om te weten dat Van Scheppingen Haarden al sinds 1988 warmte, comfort en sfeer installeert. Dion: “Met een open haard van Van Scheppingen kiest u voor jarenlang genieten van vuur en sfeer. Kom naar onze showroom om te zien wat wij kunnen met haarden. Bij een warm vuur en een heerlijke kop koffie, geserveerd door gastvrouw Anneke van Scheppingen, bespreken we de mogelijkheden voor uw huis en haard…
De komende tijd wordt in verband met de verhuizing een aantal showroommodellen met aantrekkelijke korting verkocht. Een extra reden om eens even binnen te lopen.”

Van Scheppingen Haarden
Industrieweg 45
3641 RK Mijdrecht
Tel. 0297-255531
Fax 0297-255892
info@openhaarden-schouwen.nl
www.openhaarden-schouwen.nl

Tekst: Paul Bosman – De Groene Venen

Foto’s: Richard van der Spoel

The post Van Scheppingen Haarden gaat verhuizen appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
DRU Maestro Eco Wave haarden https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/dru-maestro-eco-wave-haarden/ Thu, 10 Sep 2015 08:05:05 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1490 In de DRU Maestro Eco Wave gashaarden hebben de vlammen meer volume, reiken hoger dan bij andere gashaarden en grijpt het vuur om de blokken heen. Hierbij zorgen de realistisch uitziende houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurervaring. Het ontspiegelde glas en de hoge ruiten en zorgen voor een mooi zicht op het haardvuur.

The post DRU Maestro Eco Wave haarden appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
In de DRU Maestro Eco Wave gashaarden hebben de vlammen meer volume, reiken hoger dan bij andere gashaarden en grijpt het vuur om de blokken heen. Hierbij zorgen de realistisch uitziende houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurervaring. Het ontspiegelde glas en de hoge ruiten en zorgen voor een mooi zicht op het haardvuur.

Plaats de gashaard waar je maar wilt

De DRU-innovatie PowerVent ® geeft je de vrijheid om een gashaard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. In de keuken, midden in de kamer of in je slaapkamer. Plaats de haard waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.

The post DRU Maestro Eco Wave haarden appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Bepaal je eigen vlammen met de DRU Eco Wave control app https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/bepaal-je-eigen-vlammen-met-de-dru-eco-wave-control-app/ Mon, 10 Nov 2014 13:12:25 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1292 Veel innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige DRU Eco Wave systeem die bediend kunnen worden met de gratis control app voor tablet of smartphone. Hiermee kun je het vermogen van de haard eenvoudig terugbrengen met behoud van jouw gewenste vlammenspel. Jij bepaalt je eigen warmte, het wordt dus nooit te warm in je woonkamer. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tevens tot wel 50% op je energieverbruik!

The post Bepaal je eigen vlammen met de DRU Eco Wave control app appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Veel innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige DRU Eco Wave systeem die bediend kunnen worden met de gratis control app voor tablet of smartphone. Hiermee kun je het vermogen van de haard eenvoudig terugbrengen met behoud van jouw gewenste vlammenspel. Jij bepaalt je eigen warmte, het wordt dus nooit te warm in je woonkamer. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tevens tot wel 50% op je energieverbruik!

DRU leaflet

The post Bepaal je eigen vlammen met de DRU Eco Wave control app appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Faber – Opti Virtual https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/faber-opti-virtual/ Mon, 01 Sep 2014 10:40:27 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1274 Een vuurbeleving en illusie rijker! Opti-V is een elektrische haard met levensechte vlammen. Een volledige nieuwe ontwikkeling en nieuwe productcategorie. De techniek in Opti-V is gebaseerd op een 3D technologie waarmee natuurgetrouwe voorstellingen worden gecreëerd. Vonkjes lijken weg te springen. De bijgeleverde afstandsbediening staat gerand voor gemak, comfort en luxe. Tevens is het volume van het knisperende houtvuur aan te passen.

The post Faber – Opti Virtual appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Een vuurbeleving en illusie rijker! Opti-V is een elektrische haard met levensechte vlammen. Een volledige nieuwe ontwikkeling en nieuwe productcategorie.

De techniek in Opti-V is gebaseerd op een 3D technologie waarmee natuurgetrouwe voorstellingen worden gecreëerd. Vonkjes lijken weg te springen.

De bijgeleverde afstandsbediening staat gerand voor gemak, comfort en luxe. Tevens is het volume van het knisperende houtvuur aan te passen.

Opti-V behoeft geen onderhoud, heeft een bewezen lange levensduur en consumeert per uur maximaal 60 Watt. De haard geeft geen warmte en is hiermee overal toepasbaar.

Deze elektrische haarden zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Kom naar onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

The post Faber – Opti Virtual appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Bepaal uw eigen vlammen met DRU Eco Wave https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/dru-eco-wave/ Mon, 18 Aug 2014 10:02:05 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1262 De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Met Eco Wave kunt u het vermogen terugbrengen met behoud van een mooi vlammenpatroon. Met zo zuinig mogelijk gebruik van gas regelt u de vlammen in kleine stapjes omhoog en omlaag. Zo wordt het nooit te warm in uw interieur en hoeft u de haard niet meer laag te zetten of te doven. U kunt blijven genieten van mooie volle vlammen. Doordat u het vermogen terugbrengt, kunt u wel tot 50% op uw energie besparen.

The post Bepaal uw eigen vlammen met DRU Eco Wave appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Met Eco Wave kunt u het vermogen terugbrengen met behoud van een mooi vlammenpatroon. Met zo zuinig mogelijk gebruik van gas regelt u de vlammen in kleine stapjes omhoog en omlaag.

Zo wordt het nooit te warm in uw interieur en hoeft u de haard niet meer laag te zetten of te doven. U kunt blijven genieten van mooie volle vlammen. Doordat u het vermogen terugbrengt, kunt u wel tot 50% op uw energie besparen.

The post Bepaal uw eigen vlammen met DRU Eco Wave appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Faber – The Intelligent Technical Control App https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/faber-intelligent-technical-control-app/ Mon, 21 Jul 2014 12:18:43 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1278 The Faber Intelligent Technical Control App. De app die de geheimen van uw gashaard in beeld brengt. De door Faber ontwikkelde app geeft gegevens weer over het gebruik van een gashaard en is tevens als afstandsbediening te gebruiken. De mogelijkheden van het besturingssysteem zijn divers. De vlammen kunnen hoger of lager worden ingesteld met de nieuwe afstandsbediening maar ook met de smartphone, tablet of PC. Op afstand kan men kiezen voor de gepatenteerde Step brander stand. De brander die een mooi vlammenbeeld geeft, ook wanneer er minder warmte wordt gevraagd. Met de eco en eco+ mode kan een modulerend vlammenbeeld Continue Reading

The post Faber – The Intelligent Technical Control App appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
The Faber Intelligent Technical Control App. De app die de geheimen van uw gashaard in beeld brengt.

De door Faber ontwikkelde app geeft gegevens weer over het gebruik van een gashaard en is tevens als afstandsbediening te gebruiken. De mogelijkheden van het besturingssysteem zijn divers. De vlammen kunnen hoger of lager worden ingesteld met de nieuwe afstandsbediening maar ook met de smartphone, tablet of PC.

Op afstand kan men kiezen voor de gepatenteerde Step brander stand. De brander die een mooi vlammenbeeld geeft, ook wanneer er minder warmte wordt gevraagd. Met de eco en eco+ mode kan een modulerend vlammenbeeld worden geactiveerd. Deze standen laten een zelf instelbaar modulerend vlammenbeeld zien.

Een energie besparende en milieu vriendelijke toepassing in 2 standen.
In de thermostaat mode brengt en houdt de haard het vertrek op de gewenste temperatuur. U ontvangt meldingen wanneer uw haard onderhoud nodig heeft en of er eventuele storingen zijn. In de statistieken is het gebruik overzichtelijk weergegeven.

De app geeft gedetailleerde informatie over haard, dealer en fabrikant. Met één druk op de knop kunt u uw dealer E-mailen of bellen. Onder instellingen zijn alle persoonlijke voorkeuren in te stellen. Samen met de nieuwe luxe afstandsbediening kunt u met deze app nog meer genieten van uw Faber haard.

The post Faber – The Intelligent Technical Control App appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
DRU Metro 130XT gashaarden serie https://www.openhaarden-schouwen.nl/nieuws/dru-metro-130xt-gashaarden/ Thu, 12 Jun 2014 07:17:05 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1268 Metro 130XT serie gashaarden van DRU bestaat uit vijf modellen. Naast de keuze uit de diverse uitvoeringen biedt de serie ook verrassend veel combinatiemogelijkheden in de inrichting van het interieur. Zo kunt u zelf uw favoriete Metro 130 XT haard samenstellen. Typerend voor deze nieuwe serie is de schitterende vuurbeleving dankzij de hoge vlammen en een hogere ruit. Dit effect kan nog eens worden versterkt door het spiegelende Ceraglass als optionele achterwand. Tevens is de serie voorzien van een vernieuwde stammenset in zowel standaard bruin als berken wit en is er keuze uit maar liefst twee soorten kiezels, waaronder het Continue Reading

The post DRU Metro 130XT gashaarden serie appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Metro 130XT serie gashaarden van DRU bestaat uit vijf modellen. Naast de keuze uit de diverse uitvoeringen biedt de serie ook verrassend veel combinatiemogelijkheden in de inrichting van het interieur. Zo kunt u zelf uw favoriete Metro 130 XT haard samenstellen.

Typerend voor deze nieuwe serie is de schitterende vuurbeleving dankzij de hoge vlammen en een hogere ruit. Dit effect kan nog eens worden versterkt door het spiegelende Ceraglass als optionele achterwand. Tevens is de serie voorzien van een vernieuwde stammenset in zowel standaard bruin als berken wit en is er keuze uit maar liefst twee soorten kiezels, waaronder het nieuwe ‘Greystone’.

The post DRU Metro 130XT gashaarden serie appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Plaats uw gashaard waar u wilt! https://www.openhaarden-schouwen.nl/uncategorized/plaats-uw-gashaard-waar-u-wilt/ Tue, 03 Jun 2014 10:32:48 +0000 http://www.openhaarden-schouwen.nl/?p=1270 Bent u op zoek naar een sfeervolle gashaard maar ziet u geen mogelijkheden om de afvoer naar buiten te brengen? Of is de enige plek waar de haard geplaatst kan worden nu net niet de plek waar u het graag zou willen? Dan biedt het PowerVent® systeem van DRU een uitkomst.

Met dit innovatieve afvoersysteem zijn er nauwelijks nog beperkingen voor het plaatsen van een haard. Zo kunt u uw afvoer grote afstanden laten overbruggen, in allerlei bochten wringen en zelfs via de kruipruimte uw rookgassen afvoeren! U bent dus vrij om een haard te plaatsen waar u wilt!

The post Plaats uw gashaard waar u wilt! appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>
Bent u op zoek naar een sfeervolle gashaard maar ziet u geen mogelijkheden om de afvoer naar buiten te brengen? Of is de enige plek waar de haard geplaatst kan worden nu net niet de plek waar u het graag zou willen? Dan biedt het PowerVent® systeem van DRU een uitkomst.

Met dit innovatieve afvoersysteem zijn er nauwelijks nog beperkingen voor het plaatsen van een haard. Zo kunt u uw afvoer grote afstanden laten overbruggen, in allerlei bochten wringen en zelfs via de kruipruimte uw rookgassen afvoeren! U bent dus vrij om een haard te plaatsen waar u wilt!

Uw voordelen:

  • Geen beperkingen meer met betrekking tot de afvoer van rookgassen.
  • Haard vrijwel overal te plaatsen!
  • Ideale oplossing voor tussenwoningen, appartementen of andere situaties waar het voorheen niet mogelijk was een haard te plaatsen.
  • Afvoer kan mogelijk ook via de kruipruimte, hierdoor is het mogelijk de haard midden in de ruimte te plaatsen en de ruimte boven de haard vrij te houden.
  • Afvoer kan 20 meter in alle richtingen.
  • Kleine kanaal diameter van maar 10 cm doorsnede is eenvoudig weg te werken.

The post Plaats uw gashaard waar u wilt! appeared first on Van Scheppingen Haarden B.V..

]]>